post image

11

april

Geef uw bedrijfstuin een update met behulp van Everts & Weijman

(dit geldt natuurlijk ook voor de particuliere tuin)

RegioInBedrijf heeft voor ons een mooi redactioneel stuk hierover geschreven en geplaatst op de site van RegioInBedrijf. Onderstaand kunt u dit redactioneel stuk lezen.

 

Het voorjaar staat weer voor de deur en ook in uw bedrijfstuin begint het een en het ander weer uit te lopen. Wellicht kijkt u naar uw bedrijfsterrein en denkt u: ”Ik wil wel eens wat anders”. Meer parkeerplaatsen bijvoorbeeld. Of meer groen!

Everts & Weijman beschikt over de kennis en middelen om een uniek 3D tuinontwerp te maken. Met behulp van een 3D tuinontwerp ziet u met eigen ogen hoe uw toekomstige tuin eruit gaat zien. Op het scherm wandelt u als het ware virtueel door uw tuin heen. Dat maakt het toekomstige plaatje tastbaarder.

Hoe gaat Everts & Weijman te werk?

Bij het tuinontwerp doorlopen medewerkers van Everts & Weijman samen met u een aantal stappen. Ze beginnen met een intakegesprek. Daarbij staan de wensen en eisen die u aan het tuinontwerp stelt centraal. De tweede stap is het inmeten. Daarbij houdt Everts & Weijman rekening met de te sparen elementen zoals bomen. Hierna wordt het schetsontwerp in 3D gepresenteerd.

3D tuinontwerp

Onderweg komt u de elementen tegen die u bij het maken van de plannen voor ogen had. Anton Peters, directeur/eigenaar van Everts & Weijman: ”Wij voeren bij 3D alles in. Van het gewenste groen, het voetpaadje, de oprit naar de ingang van het bedrijf, de mogelijkheid voor personeel om buiten te zitten, de verlichting, de schutting en/of de pergola, de bestrating van de parkeerplaatsen. Zegt u het maar. Na deze voorpret in 3D, maken wij na eventuele aanpassingen het tuinontwerp definitief eventueel aangevuld met een beplantingsplan, een matenplan en onze heldere offerte.” Is het plan eenmaal compleet en u heeft het ‘groene licht’ gegeven, dan plant Everts & Weijman de werkzaamheden in en gaan zij aan de slag.

Filmpje op Youtube van een 3-d voorbeeldtuin

Filpje op Youtube van een bedrijfspresentatie

 

Het artikel toch even bekijken op de B2B site van RegioInBedrijf? Geen enkel probleem. Ga naar de site