Aangesloten bij en samenwerking met

Aangesloten bij en samenwerking met

logo VHG

Wij zijn lid van de VHG (Koninklijke Vereniging van Hoveniers en Groenvoorzieners) een ondernemersorganisatie voor hoveniers en groenvoorzieners. De Koninklijke VHG behartigt de belangen van haar leden, zowel op sociaal-economisch als bedrijfskundig gebied.

Ga voor meer info naar www.vhg.org

Wij zijn aangesloten bij de Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB)

Erkende leerbedrijven  zijn een schoolvoorbeeld voor de branche. Door studenten te helpen opleiden leveren wij een belangrijke bijdrage aan de toekomst van het vakmanschap.

Ga voor meer info naar www.s-bb.nl

logo ondernemerskring midden gelderland

Ondernemerskring Midden-Gelderland bestaat uit een groot aantal bedrijven en ondernemers uit de gemeente Renkum, bedrijventerrein Poort van Midden Gelderland in Heteren en de gemeente Overbetuwe.

Bij Everts en Weijman Groenvoorzieningen B.V.  werken uiteraard de juiste  mensen op de juiste plaats,  maar er zijn werkzaamheden waarvoor onze mensen niet zijn gecertificeerd en/of opgeleid.   Hiervoor werken wij samen met diverse leveranciers en bedrijven die ons ondersteunen, zodat u, als eindgebruiker, verzekerd zult zijn dat de installaties en producten altijd op de juiste manier worden gebruikt, toegepast en aangesloten.

logo bosman elektrotechniek

verlichting in tuin

ogo betuws plantencentrum

assortiment vaste planten en bomen

logo bb bomen

boomverzorging
kapwerkzaamheden

logo van steenbergen

levering stenen
tegels e.d.

logo kokosystems

tuinschermen
zichtschermen
geluidsschermen