ALGEMENE VOORWAARDEN VOOR AANGESLOTEN ONDERNEMINGEN BIJ VHG

Ons bedrijf is aangesloten bij de VHG. De branchevereniging VHG is een vereniging voor hoveniers, groenvoorzieners, boomspecialisten, dak- en gevelbegroeners en interieurbeplanters. VHG behartigt de collectieve en individuele belangen van haar leden op sociaal-economisch en bedrijfsmatig gebied.

VHG bestaat uit vakgroepen, regionale afdelingen, een ledenraad, het bestuur en een landelijk bureau.

Met circa 840 aangesloten bedrijven is VHG Vakgroep Hoveniers de grootste vakgroep binnen VHG. De bedrijven zijn gespecialiseerd in de aanleg en het onderhoud van tuinen. Ook ontwerp en advies behoren tot de diensten. De hoveniersbedrijven werken voor particulieren, bedrijven, instellingen en overheid.

VHG Vakgroep Hoveniers maakt zich sterk voor goed groen onderwijs, promotie van het vak en het vakmanschap. Die erkenning zal de komende jaren toenemen, waardoor het imago van onze sector verandert. Belangrijk speerpunt is ook de aandacht voor de leden.

Algemene voorwaarden

Voor u als klant werken wij met de algemene voorwaarden van VHG.  Met deze algemene voorwaarden is het indien nodig direct duidelijk welke rechten en plichten wij en degene met wie wij zaken doen hebben.

Klikt onderstaand voor de algemene voorwaarden 

2019_1571_Consumenten jan 2019 voorwaarden