tuinaanleg

Aanleg tuinen

Er zijn veel redenen om de aanleg van tuinen mogelijk te maken. U gaat verhuizen of u vindt het tijd voor een frisse nieuwe look. Of u wilt uw tuin goed laten aansluiten bij de stijl van uw (bedrijfs)pand. Een mooi aangelegde tuin is het visitekaartje voor uw kantoor of woning. Om de aanleg van tuinen mogelijk te maken is een vakkundig hovenier een noodzaak. Dan bent u bij Everts & Weijman met ruim vijftig jaar ervaring op het gebied van tuinaanleg aan het juiste adres. Met ons motto ‘beleef groen, geniet groen’ in de aanslag, maken wij graag een origineel ontwerp. De aanleg van tuinen is ook een kwestie van creativiteit. De aanleg voeren wij daarna ook voor u uit. Van a tot z. Alles doen wij in eigen beheer. Waar nodig schakelen wij gespecialiseerde bedrijven in. Uiteraard bepaalt u zelf hoe uw tuin eruit gaat zien. Het is zelfs mogelijk om bepaalde onderdelen zelf uit te voeren.

Anton Peters: ‘Wij verzorgen uw tuinaanleg van het ontwerp tot na de oplevering, waarbij we ruim aandacht schenken aan duurzaamheid

Vanzelfsprekend geven wij na de tuinaanleg garantie op de beplanting.’ Een uitgekiende balans in beplanting zorgt ervoor dat u het hele jaar van een mooie, levendige tuin kunt genieten. Dankzij ons team van zeer allround medewerkers plannen wij de aanleg van de tuin realistisch in en voeren deze naar wens uit. ‘Wij proberen bij elk project de overlast zoveel mogelijk te beperken, ook voor uw directe omgeving. Dan kunt u daarna met een gerust hart van uw kersverse kleurrijke tuin genieten’, benadrukt Anton Peters. Vraag gerust naar alle mogelijkheden van de aanleg van tuinen. Maak ook een doorstart met uw tuin. Everts & Weijman heeft er aanleg voor.

aanleg van tuin
tuin aanleggen
aangelegde tuin
0317 - 31 35 21