Kunstgras: duurzaam of duurzamer

Kunstgras: zorgeloos genieten van ogenschijnlijk, natuurlijk groen.

Het is geen verrassing dat steeds meer gekozen wordt voor kunstgras gezien de vele mogelijkheden die het biedt.

Wij betrekken sinds voorjaar 2016 onze produkten bij de Kunstgrasboer.nl Bij de Kunstgrasboer.nl bent u aan het juiste adres als het gaat om kunstgras voor alle verschillende toepassingen.

Daardoor kent onze collectie heden ten dage een zeer hoogwaardig productieproces waardoor het nauwelijks te onderscheiden is van echt gras. Op de tweede plaats is de diversiteit aan verschillende kleuren, hoogten en afmetingen oneindig. Ook is kunstgras tegenwoordig niet alleen te plaatsen in de tuin of op een sportveld, ook kan het perfect worden toegepast op plekken als uw dakterras, rondom speeltoestellen, zwembaden of in een promotiestand bij netwerkdagen. Last but not least blijft kunstgras uiteraard altijd groen zonder te hoeven zaaien, maaien of onkruid te hoeven bestrijden. Op onze kunstgras pagina’s informeren wij u over de uiteenlopende mogelijkheden en voordelen evenals de bijbehorende serviceverlening. Kijkt u gerust rond.

Wilt u liever een persoonlijk advies, dan bent u van harte welkom op ons kantoor te Renkum. Wij kunnen u dan onze collectie kunstgras laten zien. Mocht u interesse of vragen hebben kunt u ons uiteraard telefonisch bereiken tijdens kantooruren of ons een e-mail sturen wanneer het u schikt.

Alle grassoorten vallen onder de noemer ‘onderhoudsvrij en zorgvuldig samengesteld’. Wanneer u kiest voor kunstgras, kiest u bovendien voor een duurzaam product dat snel droogt, moeilijk te onderscheiden is van echt gras en gedurende elk jaargetijde frisgroen blijft.

Serviceverlening en klantcontact staat bij ons hoog in het vaandel. Zo plaatsen we kunstgras in privétuinen, op dakterrassen of bijvoorbeeld rondom een zwembad. Uw wens staat centraal.

Wij kunnen u het hele proces van levering en plaatsing uit handen nemen. Niet alleen privétuinen, ook groenstroken, golfgreens en plantsoenen kunnen wij voorzien van een van onze kunstgrassoorten.

Het kunstgras wordt geleverd en geplaatst door ons vaste team van hoveniers. De kosten van de legservice vindt u binnen het tabblad legservice van kunstgras. U krijgt zo een mooi overzicht van onze uitgebreide serviceverlening alvorens u de talrijke mogelijkheden van kunstgras gaat bekijken.

Wij betrekken onze kunstgrasproducten via Kunstgrasboer.nl

0317 - 31 35 21