Tuinrenovatie

Tuinrenovatie

Is uw tuin na zoveel jaren blij gebruik toe aan tuinrenovatie? Tuinrenovatie is voor iedereen weer anders. U vindt de tuin gewoon niet meer van deze tijd, of uw kinderen zijn de schommel  en daarmee de speelhoek ontgroeit. Een ideale gelegenheid voor een nieuwe uitstraling te geven. Voor een grondige opknapbeurt bent u bij ons aan het juiste adres. Tuinrenovatie vraagt om inzicht en ervaring. U kunt kiezen voor een kleine ingreep, bijvoorbeeld door te gaan voor nieuwe beplantingDe andere optie: een complete metamorfose.

Anton Peters: ‘Bij tuinrenovatie kunnen we zowel bestaande elementen hergebruiken als nieuwe onderdelen toevoegen. Het kan ook een goede gelegenheid zijn om de buitenruimte duurzaam en volgens de laatste eisen in te richten. Wij denken graag mee om creatieve oplossingen te bedenken. De mogelijkheden zijn eindeloos.’ Door tuinrenovatie kan het verlengstuk van uw woonkamer er weer jaren tegen. Bovendien geeft het uzelf ongetwijfeld een voldaan gevoel.

Wij hebben bij een relatie de achtertuin mogen renoveren. U ziet op de onderstaande foto’s hoe het aanzicht kan veranderen na een grondige tuinrenovatie.

Geef ons een kleine week en….

Op onderstaande foto’s ziet u nog zo’n mooie tuinrenovatie, zeg maar gerust een mooie metamorfose.

tuinrenovatie
renovatie tuin
tuin renovatie
renovatie tuin

Ook tot onze mogelijkheden:

Een bestaande (lege) daktuin gerenoveerd in een Japanse daktuin. Deze tuin biedt de mogelijkheid om in de middagpauze een rustig moment te creëren.

Wij kunnen u natuurlijk ook de mogelijkheid bieden om een conventionele daktuin te renoveren / realiseren.

renovatie daktuin
daktuin renovatie
renovatie daktuin japans
0317 - 31 35 21