post image

04

april

Rainwinner

De Rainwinner® is de state of the art oplossing als het gaat om ‘grip op (regen)water’. Functioneel tuinelement en waterleverancier in één. De ideale oplossing voor grootschalige opslag van regenwater die bijzonder weinig ruimte inneemt en dus uitermate geschikt voor stedelijk gebied.

Hierdoor zorgt de Rainwinner voor een duurzame balans tussen periodes van regenwater overschot en regenwater tekort. De Rainwinner is trendy, gebruiksvriendelijk en overal eenvoudig te plaatsen.

De holle modules, die ieder 110 liter regenwater opslaan, zijn als’ lego-blokken’ naast en/of op elkaar te plaatsen. Hierdoor is elke gewenste hoeveelheid regenwater op te slaan en is het opslagsysteem zelf inzetbaar voor uiteenlopende functionele (tuin)elementen. Opgevangen dakwater kan nu gebruikt worden voor allerlei toepassingen in en rondom huizen en gebouwen (o.a. tuinsproeien, ramen wassen, schoonmaken, toiletspoelen, wasmachine). Dit maakt u onafhankelijk van kraanwater en gebruik van regenwater zichtbaar. Maar het is natuurlijk ook gewoon goed voor uw portemonnee en ons milieu. Afhankelijk van smaak en situatie is het mogelijk om de Rainwinner desgewenst te bekleden, te laten begroeien of zelfs te laten integreren in een steenkorf.

Neemt u gerust contact met ons op via mail: info@everts-weijman.nl of telefonisch 0317 – 313521 voor meer informatie

 

Bron:

www.rainwinner.nl

www.sunnyrainsolutions.nl  

rainwinner schutting deel
eindresultaat rainwinner
rainwinner deel
schuttingdeel water