post image

23

januari

We knallen dit nieuwe jaar 2023 in met nieuws voor u!

Allereerst alle goeds voor een mooi nieuw jaar.

Het nieuwe jaar begint voor ons bedrijf gelijk met een verandering waarover we u graag willen informeren. Vanaf begin dit jaar zijn wij een samenwerking aangegaan met Wennekes Facilitair B.V. uit Heteren.

Wij, Everts & Weijman en Wennekes Facilitair b.v., zijn ontzettend enthousiast om elkaar te gaan versterken en diversiteit aan werk en projecten professioneel uit te breiden. Voor u als klant blijft Anton Peters in 1ste instantie uw aanspreekpunt en ook blijft ons kantoor voorlopig gevestigd aan de Dorpsstraat 147a te Renkum.

Ons klantenbestand is de afgelopen jaren flink gegroeid met ook een bredere vraag aan diensten. Wennekes Facilitair B.V. kan ons op diverse vlakken, dus niet alleen in hoveniersopdrachten, aanvullen en versterken met een ervaren en enthousiast team. Ze staan bekend om hun brede inzetbaarheid door vakmensen en goed materiaal in divers werk zoals het specialistisch reinigen van straatwerk / terrassen, gevels en goten. Park- en tuinonderhoud in de recreatiesector en hotels. Renovaties en verbouwingen en o.a. ondersteuning technische dienst. Ze hebben al een mooi klantenbestand en breiden dat graag verder uit.

Bekijk gerust eens de website Wennekes Facilitair B.V. en de projecten die ze zoal hebben uitgevoerd.

Mocht u interesse hebben om vrijblijvend meer informatie te krijgen over de uitgebreide diensten die we vanaf nu gezamenlijk aanbieden, laat het ons gerust weten.
Wij ontzorgen u en nemen u graag werk uit handen.

Graag tot ziens in 2023!

In de komende tijd zullen wij u van nieuwe ontwikkelingen op de hoogte houden. Voor nu rest ons: mocht u vragen hebben kunt u natuurlijk altijd contact opnemen met ons kantoor op het vertrouwde nummer  0317 – 313521