onze groene diensten

Onze groene diensten

Wij zijn een creatief hoveniersbedrijf met ongekende mogelijkheden. Voor alles dat met uw tuin of buitenruimte te maken heeft kunt u bij ons terecht. Van groenaanleg, groenonderhoud, groenrenovatie, tuinontwerp tot alles wat met bomen en/of beplanting van doen heeft. Ons motto ‘beleef groen, geniet groen’ is de rode draad.

groene diensten

Professionaliteit

Liefde en respect voor wat groeit en bloeit zijn de drijfveren. Dankzij onze zeer ervaren medewerkers beschikken wij over vele specialisaties. Een professioneel wagen- en machinepark maakt het werken een stuk gemakkelijker. Hierdoor zijn wij in staat om van uw tuin een waar buitenparadijs te maken. Of het nu gaat om een grote tuin rondom uw hele pand, of een kleine buitenruimte die dringend een opfrisbeurt nodig heeft. ‘Wij volgen voortdurend de laatste ontwikkelingen op hoveniersgebied. Zo is duurzaamheid een thema bij ons. .

composiet schutting

Scholing en communicatie

Scholing van onze medewerkers maakt daar onderdeel van uit’, legt Anton Peters uit. O ja, communicatie vinden wij net zo belangrijk als de handen uit de mouwen steken. Bovendien geldt altijd: afspraak is afspraak.

0317 - 31 35 21